Pugem a l'Escenari

Benvinguts al Projecte PUGEM A L'ESCENARI. Un taller pensat especialment per grups infantils i joves.

L'objectiu del Taller de teatre és, a part de passar-ho bé, facilitar el primer contacte dels joves amb el món del teatre i el joc de l'actor. Proposem obrir nous camps d'aprenentatge fent èmfasi en els aspectes lúdics i de convivència dins de l'experiència teatral.

Les eines que utilitzarem en aquest projecte, son les següents:

  • TECNICA ACTORAL I INTERPRETACIÓ: L'objectiu és capacitar a l'alumne en l'aprenentatge dels mecanismes actorals (interns i externs) dins el procés de creació dels personatges. Comprensió dels principis d'acció i del conflicte dramàtic. La improvisació com un apropament a la creació teatral. L'ús del text dramàtic com a eina de desenvolupament.
  • COS I VEU: Encaminat a reconèixer el cos humà i les seves possibilitats d’expressió mitjançant el gest i la paraula comportant saber expressar-se de manera adequada, tenint en compte la situació comunicativa de cada individu
  • TALLER DE MAQUILLATGE: El taller de maquillatge teatral consisteix a donar a conèixer a l’alumne les possibilitats del maquillatge, dissenys artístics, fantasies facials i el disseny pas pas de la caracterització teatral
  • TALLER D’ESCENOGRAFIA: Mitjançant tècniques conegudes com el paper machê, la pintura, etc... el grup infantil, crearà tots els objectes necessaris per fer possible la representació de l’obra. 

Si voleu més informació d'aquesta activitat  o us interesa veure de prop el treball realitzat en el taller. Possa't en contacte amb nosaltres.

a qui va dirigit?

A nens/es i joves de 7 a 18 anys.

preu

30€/mes + 15€/en concepte de material i inscripció.

descomptes per germans.

llocs on estem realitzant aquest taller

TOTS ELS DISSABTES DE 10.00 A 13.00H

AL TEATRE EL CASINO DE SANT ESTEVE SESROVIRES

Plaça de la Vila, 2. Sant Esteve Sesrovires

 

(de 7 a 18 anys)


Fotografies


El teatre és una ocasió de riure, cridar,

plorar, ballar, atrevir-nos a ser com vulguem...

Ens dona l’oportunitat de poder fer les coses d’una altra manera,

de realitzar el que desitgem i el que temem.

Ens dona l’oportunitat d’equivocar-nos,

i aprendre d’aquestes equivocacions.