Puja a l'Escenari

Tallers de Teatre per a infants i joves.

Si vols més informació...


Aquest any us presentem:

Presentacions de Tallers Teatrals

dia 18 de juny presentació dels tallers de teatre a Sant Esteve Sesrovires.

La comedia de l'Olla

cartell La comedia de l'olla
cartell La comedia de l'olla

de Plaute ambientada a Atenes i amb personatges grecs; es tracta, doncs, d'una típica fabula palliata. Aquest tret és comú a totes les comèdies de Plaute i s'explica per l'ambivalent visió que els romans tenien dels grecs (d'una banda, els admiraven; d'altra se'n burlaven).El protagonista de la comèdia, Euclió, un vell avar, troba una olla plena de diners i viu amb la por constant que li sigui furtada. De fet, és trobada i furtada per Estròbil, el servent del jove enamorat de la filla del vell; la jove, però, està promesa a un vell benestant, Megador, que té la intenció de casar-s'hi sense dot. Quan el desesperat Euclió vegi restituït el perol, consentirà les noces entre el jove i la filla, feta mare fa temps per Licònide


Passar-se de la ratlla

d'Oriol Garrido i Esther Baró. sota la supervisió de Laura Villalonga (assessora pedagògica especialista en drogodependència)

 

Victor (ex-drogadicte) necessita parlar amb l’Alba per demanar-li disculpes per tot allò que succeir ara fa deu anys. Queden dalt del terrat, lloc on es van conèixer per primera vegada, per parlar. Han passat moltes coses des de l’últim estiu que van estar junts. Entre elles la recuperació de Victor. Aquest de jove havia consumit droga, i el seu consum va arrossegar a Isaac fins al punt de matar-lo. Amb “Passar-se de la ratlla” veurem els efectes i conseqüències no nomes físics o personals, també els causats a l’entorn dels personatges, del que es el consum de drogues. 

cartell Passar-se de la Ratlla
cartell Passar-se de la Ratlla

Un cop finalitzades les presentacions de teatre Pugem a l'Escenari d'aquest curs 2015-2016, podem dir que:

Estem orgullosos de les presentacions d'aquest any, i dels nostres alumnes.

Exit total entre pares, familiars i amics dels participants.

Moltes rialles amb la comedia presentada pel grup de petits: La Comedia de l'Olla. interpretada per: Marina Guillén, Cèlia Guillén, Josefina Ravier, Oscar Morales, Xavier Mir, Berta Henares i Màriu Fernandez. Dirigida per Claudia Prats.

I molt bona acullida a Passar-se de la Ratlla, l'obra que ens presentà el grup de joves, format per: Helena Anatequera, Julian Rico i Guillem Llopart. Dirigida per Oriol G. Roca.


Felicitats per la feina feta, Artistassos!